”Ajută-i cu adevărat! Spune NU cerșetoriei” - campanie stradală de informare cu privire la consecințele negative ale cerșetoriei

În perioada marilor sărbători religioase, când fenomenul cerșetoriei ia amploare, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 organizează campanii stradale de informare cu privire la consecințele negative ale acestui fenomen.

Încredințați că fac o faptă bună, cetățenii prezenți în locurile aglomerate ale sectorului află de la specialiștii noștri că, oferind bani cerșetorilor, nu fac decât să încurajeze exploatarea și să întrețină grupurile de infractori.

Sub sloganul ”Ajută-i cu adevărat! Spune NU cerșetoriei”, campania constă în distribuirea de materiale informative, discuții cu cetățenii, identificarea și sprijinirea copiilor, bătrânilor și persoanelor cu dizabilități care cerșesc.

Trecătorii sunt îndemnați să nu ofere bani cerșetorilor și să anunțe imediat prezența acestora sunând la numărul de telefon 021.9970, disponibil zilnic între orele 08.00 – 20.00.

Acțiunea va începe luni, 22 aprilie 2024, fiind susținută de 5 specialiști ai instituției și 10 voluntari recrutați și pregătiți de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Înapoi

Data publicării: 19 apr 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA