Suferi de artroză? Vino la ortopedie la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”

La Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, vă oferim soluții de îmbunătățire a sănătății, soluții eficiente și personalizate pentru gestionarea artrozei!

Artroza poate aduce disconfort semnificativ, dar suntem aici pentru a vă oferi opțiuni avansate de tratament. În cadrul serviciilor noastre de ortopedie, infiltrațiile reprezintă o modalitate eficientă de a gestiona durerile articulare și de a îmbunătăți calitatea vieții.

Ce sunt infiltrațiile și cum vă pot ajuta?


Infiltrațiile constau în injectarea unor substanțe antiinflamatoare direct în articulație, având rolul de a reduce inflamația și de a diminua durerea asociată cu artroza.

Avantajele infiltrațiilor
:

  • Alinare Rapidă: Reducerea imediată a durerii și inflamației.
  • Evitarea Chirurgiei: O alternativă non-invazivă la intervențiile chirurgicale.
  • Îmbunătățirea Mobilității: Sprijină restaurarea funcției articulare și a mobilității.

Consilierea Medicului Nostru Ortoped:

Vă invităm să vă consultați cu medicul nostru ortoped pentru a discuta despre opțiunile personalizate de tratament. Programați-vă acum pentru o consultație și descoperiți cum putem îmbunătăți starea dumneavoastră de sănătate!

Programări și Informații:


Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” se află în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, iar ortopedia este în contract cu CASMB. Astfel, consultația este gratuită, dacă te prezinți la recepție cu un bilet de trimitere de la medicul de familie.

Sună acum la 031 9593 sau folosește formularul de programare online.

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este o unitate medicală aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și a Primăriei Sectorului 6, unde cetăţenii pot beneficia de consultații și tratamente medicale de calitate decontate prin CASMB, iar persoanele cu venituri mici din comunitate, au parte de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială.

Suntem aici pentru a te ajuta să trăiești o viață fără dureri!

Înapoi

Data publicării: 25 mar 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA