Cursuri de Bachata pentru seniorii din sectorul 6

Din Republica Dominicană, un stil de dans în patru pași a ajuns în Sectorul 6 pentru a-i menține în formă pe cei mai vârstnici membri ai comunității.

Bachata, cu mișcările sale simple și elegante, este studiată de seniori în cadrul cursurilor gratuite oferite de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Sesiunile organizate săptămânal și susținute de un instructor cu experiență contribuie la îmbunătățirea condiției fizice, dezvoltarea coordonării și menținerea echilibrului.

Un număr de 27 de persoane în vârstă sunt beneficiarele cursului care a început ieri, 7 februarie 2024.

Cursul de Bachata se înscrie în seria programelor oferite de instituția noastră persoanelor vârstnice din comunitate: clubul seniorilor, cursuri de Yoga, ”Mișcare pentru sănătate”, introducere în lumea calculatorului și a internetului – cu un număr total de peste 1000 de participanți anual.

Înapoi

Data publicării: 8 feb 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA