”Poveste de Crăciun” – copiii cu dizabilități din Sectorul 6 au primit darurile Moșului

Pentru copiii cu dizabilități din Sectorul 6, spațiul în care primesc servicii de abilitare și recuperare s-a transformat în loc de sărbătoare.

Azi, 14 decembrie 2023, Centrul de Zi de Recuperare pentru Copii cu Dizabilități Ghencea a găzduit evenimentul ”Poveste de Crăciun”, dedicat celor care, sub îndrumarea specialiștilor, se pregătesc pentru integrarea în școală și societate.

Peste 40 de copii cu vârste între 2 și 13 ani au fost invitați să participe, alături de părinți, la activitățile organizate în apropierea sărbătorilor de iarnă. Copiii au participat la un atelier de creație decorațiuni de sezon, cu ajutorul cărora își vor împodobi bradul de acasă. Evenimentul a continuat cu un program artistic presărat cu poezii, colinde și momente de bucurie autentică.

Sosirea printre copii a lui Moș Crăciun a fost momentul culminant al serbării, entuziasmul și emoția cu care aceștia au primit darurile fiind cea mai frumoasă recompensă pentru organizatori.

Aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Centrul de Zi de Recuperare pentru Copii cu Dizabilități Ghencea oferă servicii specializate și programe de recuperare individualizate copiilor cu disfuncții neuropsihice, cu vârste cuprinse între 1 și 18 ani, care au domiciliul legal pe raza sectorului 6.

Pentru mai multe informații privind serviciile oferite și modalitatea de obținere a lor, vă rugăm să accesați site-ul instituției noastre www.asistentasociala6.ro sau să ne apelați la numărul de telefon 021.9970, disponibil zilnic în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Înapoi

Data publicării: 14 dec 2023

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA