De la analog la digital - Seniorii din Sectorul 6 fac primii pași în lumea calculatorului

Dacă ești vârstnic, nu înseamnă că trebuie să rămâi în urmă cu tehnologia. Pentru seniorii din Sectorul 6, lumea digitală își dezvăluie secretele în cadrul cursului gratuit de utilizare a calculatorului, oferit în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant.

„De la analog la digital: digital senior, experti in tehnologie!„ este numele acestui program oferit de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 pentru toți vârstnicii din comunitate.

Pe durata mai multor săptămâni, din aproape în aproape, participanții se vor familiariza cu teme precum:

  • conceptele de bază ale tehnologiei digitale
  • utilizarea unui computer și a unui telefon mobil
  • protejarea de amenințările de securitate online
  • utilizarea tehnologiei digitale pentru comunicare, educație și divertisment


La sfârșit, vei fi mai instruit și mai sigur pe tine într-un domeniu indispensabil vieții cotidiene, fie că e vorba de cumpărături online, plata unor facturi, găsirea rapidă a unor informații sau comunicarea de la distanță cu cei dragi.

Printre primele din România, cursurile noastre îți ușurează viață și îți oferă noi perspective de cunoaștere, comunicare și divertisment.

Până în prezent, peste 60 de persoane vârstnice din Sectorul 6 au urmat cursul gratuit de introducere în lumea digitală.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, ne poți contacta la adresa office@dgaspc6.com sau la numărul de telefon 021.9970, zilnic între orele 08.00 – 20.00.

Înapoi

Data publicării: 14 mar 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA