FC Golescu – primul amical în deplasare al sezonului 2024

A venit momentul primei confruntări în deplasare pentru echipa FC Golescu, a Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant.

Azi, 31 martie 2024, un număr de 14 copii înscriși la grupa mare a cursului de fotbal oferit la Conac au disputat un meci amical pe terenul echipei Sport Team Militari.

Aflată la debut competițional, echipa susținută de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 a folosit această întâlnire amicală pentru a-și îmbunătăți strategia de joc și condiția fizică, în așteptarea unor meciuri oficiale cu miză mult mai mare.

Pentru participanți, importante rămân beneficiile practicării unui joc de echipă, spiritul de implicare, dezvoltarea armonioasă din punct de vedere fizic și mental.

Create de un copil afectat de ADHD, numele și logo-ul FC Golescu le amintesc tuturor celor care îmbracă tricoul echipei că trebuie să lupte împreună și să se susțină reciproc.

Un număr total de 50 de copii sunt înscriși în sezonul 2023-2024 la cursurile gratuite de fotbal oferite copiilor și adolescenților din Sectorul 6.

Echipa FC Golescu a fost înființată anul trecut și se pregătește temeinic pentru înfruntările viitoare cu echipe aparținând cluburilor bucureștene de profil.

Înapoi

Data publicării: 31 mar 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA