Mămici de pici – o lecție despre angajare și un viitor profesional mai bun

Un nou loc de muncă mai bine plătit depinde de felul în care redactezi CV-ul și cum te prezinți la interviu. Asta au aflat azi, 26 martie 2024, cele 12 beneficiare ale Proiectului Mămici de pici, derulat de Magazinul Caritabil SocialXChange din Sectorul 6.

În cadrul unei întâlniri cu o specialistă în recrutare din partea Institutului Stefanini, doamnele care doresc să învețe lucruri noi și să devină mai pricepute în plan profesional au parcurs, la nivel teoretic, toate etapele găsirii unui loc de muncă, începând cu pașii administrativi și terminând cu prezentarea propriilor atuuri și negocierea salariului cu angajatorul.

De acum vor fi mai pregătite și mai sigure pe ele într-o piață a muncii aflată în continuă schimbare.

Programul Mămici de pici este derulat în acest an în cadrul parteneriatului dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Institutul Stefanini. Aflat la cea de-a treia ediție, acest proiect de interes comunitar își propune să pregătească mamele tinere și copiii de vârstă școlară din medii sociale defavorizate ale Sectorului pentru o viață decentă și un viitor mai bun.

Înapoi

Data publicării: 26 mar 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA