Mămici de pici – o lecție despre viață și resursele personale

Magazinul Caritabil SocialXChange a organizat o nouă întâlnire dedicată mămicilor din Sectorul 6 care doresc să învețe lucruri utile și să devină mai pricepute în plan profesional și familial.

Azi, 12 martie 2024, la sediul Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant, tinerele mame au asistat la prelegerea cu tema ”resursele mele”, susținută de domnul Dan Schimbischi, din partea Institutului Stefanini.

În cadrul întâlnirii, participantele au învățat să își identifice resursele personale, să le folosească pentru a avea mai multe reușite în diferite aspecte ale vieții, să se prezinte la un interviu și să depășească anumite situații prin puterea observației.

Cu empatie pentru subiectul abordat, mămicile au reușit să descopere probleme și dificultăți din propria experiență de viață și au convenit să pună în aplicare cele învățate.

Proiectul ”Mămici de pici” a ajuns la cea de-a III-a ediție, fiind derulat în acest an în cadrul parteneriatului dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Institutul Stefanini.

Programul are ca scop abilitarea și pregătirea pentru viața independentă a mamelor și copiilor proveniți din mediile defavorizate ale Sectorului 6.

Înapoi

Data publicării: 12 mar 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA