Persoanele fără locuință din sectorul 6 realizează mărțișoare la Adăpostul de noapte

Sub magia unor mâini harnice, mici vestitori ai primăverii sunt creați în aceste zile în cadrul Adăpostului de noapte aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Persoane fără locuință, care au primit șansa unui cămin, răsplătesc astfel grija comunității și încrederea ce le-a fost acordată.

Mărțișoarele realizate de cei numiți pe nedrept ”oamenii străzii” ne vorbesc despre povestea lor de viață și speranța unor zile mai bune. Dar și despre dorința lor de a dovedi că pot fi folositori altora și recunoscători față de cei care i-au salvat de la îngheț în zilele friguroase de iarnă.

Tot ce au creat va putea fi admirat și achiziționat cât de curând la standul cu mărțișoare al DGASPC Sector 6, din incinta Plaza România.

Înapoi

Data publicării: 3 feb 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA