”Polka fustițelor” – fetițele dansatoare din Sectorul 6 excelează în cadrul unei competiții de nivel național

”Copiii de la Conac” demonstrează în public că au talent și dorință de afirmare. Cu ocazia Concursului Național de Dans – The New Dance Competition, Ediția I, desfășurat în data de 31 martie 2024 la București, prestația reprezentantelor Sectorului 6 a fost apreciată și răsplătită cu aplauze.

La disciplina ”balet”, secțiunea de grup, echipa Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant, a obținut locul I cu reprezentația ”Polka fustițelor”.

Evoluția micilor domnișoare cu vârste între 7 și 9 ani pe scena competiției este rezultatul pasiunii, al muncii depuse, dar și al dragostei cu care instructorii le îndrumă pe drumul performanței.

Felicitări dansatoarelor din Sectorul 6!

Aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant organizează anual cursuri gratuite de dezvoltare personală pentru copiii și adolescenții din comunitate.

Printre materiile studiate an de an se numără și dansul, o disciplină a echilibrului, grației și pasiunii pentru mișcare.

Înapoi

Data publicării: 1 apr 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA