”Prin ochii lor” – 4 persoane cu dizabilități din Sectorul 6 și un aparținător ”au defilat” alături de păpușile lor la World Puppet Day 2024 Virtual Puppet Parade

Beneficiarii Proiectului ”Prin ochii lor”, realizat prin parteneriatul dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Asociația Mariolle, își fac cunoscut în spațiul virtual mesajul și pasiunea pentru arta mânuitorilor de păpuși.

Povestea de viață a persoanelor cu dizabilități din Sectorul 6 care se exprimă cu ajutorul păpușilor create chiar de ei a impresionat Asociația Internațională a Păpușarilor, care a selecționat 5 păpuși, alături de creatorii lor, pentru a participa la parada live organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Teatrului de Păpuși.

Găzduită de canalul Youtube, parada a cuprins scurte reprezentații ale păpușarilor din întreaga lume, adunate sub subiectul ”clima”, ales ca temă principală a manifestărilor din acest an.

Proiectului ”Prin ochii lor”
a oferit beneficiarilor Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din Sectorul 6 oportunitatea de a participa la ateliere de dramaterapie, teatru forum, storytelling și creație specifică artei păpușarului.

Co-finanțat de Primăria Capitalei, prin ARCUB, programul a pus la dispoziția participanților noi instrumente de exprimare, abilitare prin artă și dialog.

Vă invităm să urmăriți în materialul alăturat prestația celor 4 persoane cu dizabilități din Sectorul 6 și un aparținător (Dl.Popescu), alături de păpușile lor, iar parada a fost organizată de un artist păpușar profesionist canadian (Ryobina Polfuss), în cadrul World Puppet Day 2024 Virtual Puppet Parade.

Înapoi

Data publicării: 22 mar 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA