Seniorii născuți în prima lună a anului au fost sărbătoriți la Clubul Seniorilor Crângași

Clubul Seniorilor Stela Popescu, din Cartierul Crângași, își serbează beneficiarii. Un număr de 9 persoane vârstnice, născute în luna ianuarie, au primit din partea specialiștilor și a colegilor de activități un eveniment de la care nu au lipsit muzica, dansul și prăjiturile.

În această structură aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, seniorii sunt primiți ca într-o mare familie, atelierele creative, jocurile de societate și diferitele activități de abilitare contribuind la menținerea stării de bine și a unei atitudini pozitive față de viață.

De la deschiderea sa, în luna noiembrie a anului trecut, Clubul Seniorilor Stela Popescu a devenit un spațiu care promovează spiritul comunitar, legăturile dintre oameni, valorizarea vârstnicilor ca o resursă importantă pentru cei din jur. Un loc unde voia bună și prietenia sunt la ele acasă. Persoanele de vârsta a treia din Cartierul Crângași sunt așteptate să se înscrie și să beneficieze de atmosfera acestui club dedicat lor.

DGASPC Sector 6 dispune în prezent de trei cluburi ale seniorilor deschise la nivelul comunității, în acest an urmând să se deschidă o nouă structură de acest tip în Cartierul Militari.

Mai multe informații la numărul de telefon 021.9970, zilnic între orele 08.00 – 20.00.

Înapoi

Data publicării: 1 feb 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA