SocialXChange – ecologie cu și pentru oameni

Peste 60 de persoane din Sectorul 6, copii și adulți, au răspuns mesajului de a fi prieteni cu natura lansat de Magazinul Caritabil SocialXChange.

Azi, 23 martie 2024, în localitatea Prundu din Județul Giurgiu, beneficiari ai acestei structuri, alături de copii școlari din centrele de zi de tip afterschool din comunitate, s-au întâlnit pentru a planta 1200 de puieți de arbori într-un perimetru despădurit.

Conștienți că tot omul trebuie să repare ceea ce a stricat, și că fără oxigenul eliberat de plante nu putem trăi, participanții au lăsat deoparte treburile personale alegând să petreacă o zi însorită în beneficiul mediului înconjurător.

Că activitatea plănuită din timp a lăsat loc distracției și socializării reiese din pozele alăturate.

La acțiune au participat și voluntari care activează în domeniul social pe raza Sectorului 6, alături de angajați. Tot astăzi în întreaga lume este celebrată Ora Pământului, în cadrul căreia milioane de oameni, instituții și companiim sting luminile timp de o oră, în semn de solidaaritate cu planeta pe care locuim. Ediția din acest an are loc sâmbătă, 23 martie 2024, la ora 20:30.

Magazinul Caritabil SocialXChange din Sectorul 6 este o structură de economie circulară unică în România, care primește donații în produse de strictă necesitate pe care le distribuie persoanelor defavorizate din comunitate. În acest fel, magazinul are un puternic impact pozitiv asupra mediului înconjurător, salvând de la aruncare alimente, electrocasnice, mobilier, articole de igienă, rechizite sau jucării.

Mai multe informații pe www.socialxchange.ro sau la numărul de telefon 021.9970.

Înapoi

Data publicării: 23 mar 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA