O familie monoparentală, cu cinci copii, primește sprijin prin intermediul SocialXChange

O familie cu 5 copii crescuți doar de mamă este noul beneficiar al generozității donatorilor SocialXChange.

Salariul mic al doamnei C. , dar și cheltuielile cu hrana, îmbrăcămintea și școlarizarea copiilor, au determinat-o de curând să ceară sprijin Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Tatăl celor 5 copii cu vârste între 1 și 11 ani a părăsit domiciliul și nu se interesează de soarta familiei, ceea ce a dus la probleme de ordin financiar și risc de abandon școlar pentru doi dintre cei cinci copii.

La recomandarea specialiștilor DGASPC Sector 6, familia C. a fost direcționată spre Magazinul Caritabil SocialXChange, care primește donații în produse de strictă necesitate pe care le distribuie persoanelor defavorizate din comunitate.

Produse alimentare de bază, scutece, articole igienico-sanitare, haine, jucării și rechizite au ajuns astfel în posesia familiei, ajutând la depășirea situației de criză cu care se confruntă.

Și tu poți ajuta persoanele defavorizate de lângă noi, cu o simplă donație. Nu arunca ceea ce poate folosi altora! Vino la SocialXChange!

Mai multe informații pe www.socialxchange.ro sau la 021.9970, zilnic între orele 08.00 – 20.00.

Înapoi

Data publicării: 26 ian 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA