Programul Erasmus +„Vote, Please!” - primul atelier în comunitate

Proiectul nostru a intrat într-o nouă etapă, ieri, 10 martie 2024 a avut loc primul atelier în comunitate, găzduit de Centrul pentru Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu Grant. Cei 15 tineri din comunitatea Sectorului 6, beneficiarii ai proiectului, ajung în comunitate și transmit mai departe altor tineri ceea ce au asimilat în tabăra de mobilitate și în prima întâlnire cu factorii decizionali. despre implicare socială, importanța votului și fake news.

Programul Erasmus +„Vote, Please!”, derulat de Asociația Culturală Atelierul European de Artă din România, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Fundației Orenda din Bulgaria, oferă unui număr de 30 de tineri din cele două țări șansa de a intra în dialog și a transmite comunităților din care fac parte un mesaj pentru participarea tuturor la vot.

Proiectul își propune să creeze un mediu de învățare incluziv, în care beneficiarii vor înțelege că sunt cetățeni europeni, că au dreptul de a participa la viața civică și de a se implica în bunul mers al comunităților din care fac parte.

Înapoi

Data publicării: 11 mar 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA