Zephy – cățelul terapeut din Centrul pentru Persoane Vârstnice Floare Roșie

Un vizitator neobișnuit participă periodic la activitățile derulate în beneficiul seniorilor găzduiți în Centrul pentru Persoane Vârstnice Floare Roșie, din Sectorul 6.

Zephy, cățelul terapeut al Asociației Animal Partners & Friends, este bucuros să fie alături de persoanele rezidente și să interacționeze cu acestea în dormitoare, pe holuri sau în curtea frumos amenajată a centrului. În data de 28 ianuarie 2024, Zephy a fost prezent la sesiunea de jocuri organizată în sala de festivități, curios să învețe cum se joacă table sau cum se rezolvă un puzzle.

Cu beneficii în plan cognitiv și emoțional, terapia asistată de animale este un instrument adoptat cu ani în urmă la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, datorită rolului pozitiv în abilitarea și reintegrarea socială a vârstnicilor sau a copiilor și adulților cu dizabilități.

Înapoi

Data publicării: 29 ian 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA