Vă invităm la o călătorie în lumea dansului, în Sectorul 6

Pentru iubitorii dansului, Parcul Drumul Taberei va fi locul ideal de întâlnire în data de 27 aprilie 2024.

Primăria Sectorului 6 vă invită în Zona Amfiteatru, începând cu orele 17.30, la un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Dansului.

Cu multă muzică și culoare, spectatorii vor avea ocazia de a urmări reprezentații de dans sportiv, dans modern, street dance, balet, dans tradițional românesc, dans tradițional indian.

Ritmurile latino, polka, horă sau hip-hop, alături de demonstrații de dans profesionist sau de tehnică Yoga, îi vor purta pe spectatori în locuri și vremuri diferite, fiecare cu propria poveste dezvăluită prin grația mișcării.

Manifestarea este susținută de Ambasada Indiei la București, Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”, Dance Factory, Challenge Arts, Federația Română de Dans Sportiv și Centrul de Zi Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Seniorii din Sectorul 6 promit să contribuie la frumoasa atmosferă cu o surpriză pe care, bineînțeles, nu o putem dezvălui.

Vă așteptăm în Parcul Drumul Taberei sâmbătă, 27 aprilie, să dansați împreună cu noi.

Înapoi

Data publicării: 23 apr 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA