Mămici de pici – activități de prevenție a pericolelor care îi amenință pe școlarii din Sectorul 6

Prin parteneriatul dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Agenția Națională Antidrog, doamna comisar șef Silvia Gabriela Voicu îi învață pe copiii din comunitatea Sectorului 6 să recunoască și să evite cât mai devreme pericolele care îi pândesc în viața de zi cu zi.

Alcool, tutun, droguri, băuturi energizante sau comportamente antisociale – toate îi pot atrage pe cei mai mari sau mai mici într-o lume în aparență ”cool”, care nu face decât să le afecteze activitatea școlară, relațiile de familie și planurile de viitor.

Azi, 20 martie 2024, caravana plină de învățăminte a poposit la Centrul de Zi Giulești, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, antrenându-i pe participanți în jocuri interactive care au ca numitor comun cuvântul ”dependență”.

Pentru atenție, implicare și curiozitate, toți copiii au fost răsplătiți cu brățări care le vor aminti de cele învățate.

Acțiunea are loc în cadrul proiectului Mămici de pici, al Magazinului Caritabil SocialXChange. Ajuns la cea de-a III-a ediție, programul este derulat în acest an în cadrul parteneriatului dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Institutul Stefanini.

Înapoi

Data publicării: 20 mar 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA