12 Aprilie - Obiceiurile bune se formează din copilărie! - campanie de prevenție în rândul copiilor și adolescenților din Sectorul 6

Astăzi, 12 aprilie, o nouă zi a campaniei "Obiceiurile bune se formează din copilărie", în cadrul proiectului "Prevenție prin informare", desfășurată la Centrul de zi "Sfinții Împărați Constantin și Elena" din sectorul 6.

Doctorul Bogdan Istrate, specialist în Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice la Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie", a vorbit cu copiii despre cât de importantă este o alimentație sănătoasă și despre beneficiile exercițiilor fizice regulate, dar și despre pericolele unui stil de viață nesănătos.

Un grup de 40 de copii de la Centrul de zi "Sfinții Împărați Constantin și Elena" au învățat lucruri noi și au devenit mai atenți la felul în care își pot păstra sănătatea. Copiii au înțeles mai bine ce anume le-ar putea afecta sănătatea și au fost încurajați să dezvolte obiceiuri sănătoase pentru a deveni adulți sănătoși.

Campania va continua până la finalul lunii decembrie, având ca obiectiv atingerea unui număr cât mai mare de grădinițe, școli și licee din Sectorul 6, sub sloganul "Obiceiurile bune se formează din copilărie".

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este o unitate medicală aflată în subordinea Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și Primăria Sectorului 6. Cu sediul în Bulevardul Uverturii nr. 81, centrul oferă o gama largă de diagnostice și tratamente în regim ambulatoriu, precum și servicii de medicina muncii, psihologie clinică sau planificare familială.

Pentru programări sau alte informații vă rugăm să apelați numărul de telefon 031.9593 sau să vizitați site-ul www.nectarie6.ro.

Înapoi

Data publicării: 12 apr 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA