O după-amiază de sărbătoare pentru copiii și adolescenții îngrijiți în sistem familial pe raza Sectorului 6

Cu sprijinul oferit de Primăria Sectorului 6 și Untold, un număr de 35 de adolescenți din comunitate au primit drept cadou o după-amiază de distracție în Parcul Drumul Taberei.

Beneficiarii centrelor ”Acasă”, ”Apartamente de Tip Familial” și ”Domnița Bălașa” au avut astfel ocazia de a se bucura de numeroasele atracții oferite de West Side Christmas Market, târgul de Crăciun organizat de Primăria Sectorului 6.

Adolescenții cu măsură de protecție, aflați în evidențele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, au beneficiat gratuit de o intrare la patinoar, o plimbare în carusel și o călătorie spre înălțimi în mare roată care domină peisajul de poveste al parcului.

În cadrul ieșirii de ieri, 11 decembrie 2023, tinerii au mai primit în dar și multe dulciuri.

Copiii și adolescenții îngrijiți în sistem familial în cadrul celor trei centre menționate se bucură periodic de activități derulate în spațiul public, cu rol de socializare, integrare și pregătire pentru viața independentă.

Înapoi

Data publicării: 12 dec 2023

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA