Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sf. Nectarie”

Hotărâre de înfiinţare

Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Primăriei Sectorului 6, este situat în zona Lujerului, cartier Militari. Aici veți regăsi singura clinică de stat din Sectorul 6 dotată cu aparatură de specialitate, pregătită să stabilească un diagnostic, prin intermediul celor mai noi metode de investigație.

Clinica are capacitate de diagnostic şi tratament în sistem ambulatoriu, pentru toți cetăţenii care ne trec pragul și cred în garanția unui act medical competent, realizat de o echipă devotată. Echipa medicală reunește profesioniști de înaltă competență, pregătiți să îți ofere toate informațiile pentru sănătatea ta si a celor dragi.

Date de contact

Adresa: Bulevardul Uverturii. nr. 81, sector 6, București.
Telefon: +40319593
E-mail: contact@nectarie6.ro
Website: www.nectarie6.ro

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA