Magazinul caritabil SocialXChange

Beneficiarii care din diferite motive nu îşi pot susţine prin propriile mijloace un trai normal şi decent pot accesa serviciile oferite de magazinul SocialXChange.

Pentru a pleca spre casă cu alimente sau alte produse de care au nevoie, trebuie să presteze ore de muncă în folosul comunității.

Principiul SocialXChange este foarte simplu: există oameni care vor și pot dona diferite produse (cu precădere alimente și produse de igienă) și există oameni care nu-și permit să achiziționeze bunurile de care au nevoie, dar vor să muncească pentru ele.

Atât donația, cât și munca se transformă în puncte (nu bani), iar cei care acumulează puncte, au acces la produsele existente în incinta magazinului SocialXChange sau la serviciile oferite prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6  (salinoterapie, animație, cursuri pentru copii de șah, informatică, dansuri etc).

Schema functionare magazin

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA